Menü Bezárás

Karácsonyfavásár a Kút35 benzinkúton!

Válasszátok ki EGYÜTT és FOGLALJÁTOK le az idei karácsonyfátokat most, nálunk!

Idén először van lehetőség nálunk előre lefoglalni a karácsonyfákat, amit majd karácsony előtt át lehet venni a Kút35-ön vagy házhoz szállítjuk.

Miért jó ez?

1. Helyben termesztett fenyőfák, nem utaznak hosszú kilométereket, nem törnek a tömeges szállítás alatt.

2. Frissen vágott: a fákat nem hónapokkal az értékesítés előtt termeljük ki, hanem karácsony előtt 2 héttel kezdjük el a megrendelt fák kivágását. Ezek a fák tartósabbak és frissebbek, mint a nagy üzemileg kitermelt fenyőfák.

3. A fa kiválasztása remek családi program. Együtt választhatjátok ki az első karácsonyfátokat, vagy lepjétek meg a gyermekeitek azzal az örömmel, hogy ők választhatják ki az idei karácsonyfátokat.

4. A karácsonyfa ezen fajta vásárlási módja környezet tudatosabb, mivel nincs szállítás, nincs túltermelés, csak annyi fát vágunk ki, amennyit eladunk.

A vásárlás menete:

Gyertek el hozzánk, nézzétek meg a növekvő fákat, és válasszátok ki a nektek szimpatikusat.

A fa árát ki kell fizetni a fajtájától és magasságától függően. Az árakat itt találjátok.

A kiválasztott fára egy címkét teszünk, amin egy sorszám található, így biztosítjuk azt, hogy az adott fát fogjátok megkapni karácsonykor.

A fákat december 14.-étől át lehet venni a Kút35 benzinkúton éjjel-nappal. Vagy kérhettek házhozszállítást is külön díj ellenében.


A fákat december 15.-étől kezdjük el házhoz szállítani, amiről előre tájékoztatunk telefonon.

Árak:

Ezüstfenyő

Házhozszállítás (Debrecen-Józsa 15 km-es körzetében): 1.990 Ft
Az árak bruttó árak.

Árak:

Nordmanni fenyő

Házhozszállítás (Debrecen-Józsa 15 km-es körzetében): 1.990 Ft
Az árak bruttó árak.

Ezüst vagy Nordmann

A vásárlók 80%-a a nordmann-i fenyőt választja. Formás, szimmetrikus, nagyon tartós. Levelei dúsak, nem hullanak le, nem szúrnak. Nem kell naponta porszívózni a karácsonyfa alatt.

Az ezüstfenyő finom illatú, közepes árfekvésű, viszonylag tartós, dús, formás. Levelei szúrósak. A hamvas kinézete miatt szeretik sokan.

 

Találkozzunk Józsán, a Kút35 benzinkúton!